نحوه چشمک زن کردن تابلو LED دوازده ولتی ثابت
بسیاری از دوستان این درخواست را از سایت ما مطرح کرده اند که نحوه چشمک زن کردن تابلو های ال ای دی ثابت را به صورت رایگان در سایت قرار دهیم تا همه بتوانند این موضوع مهم را یاد بگیرند ، این کار بسیار ساده و مبتدی است اما باز هم هستند دوستانی که تجربه ای در این زمینه ندارند و تابلو ساخته اند و برای چشمک زن کردن آن گیر کرده اند ، ما در این آموزش به شما سیر تا پیاز این کار را خواهیم گفت – با الکتروکیتز همراه باشید . . .
اول از همه بگوییم که تابلو LED چیست ؟
تصویری که در بالا مشاهده میکنید یک تابلو ال ای دی دست ساز است که توسط گروه الکتروکیتز ساخته شده است و تصویر برداری نیز توسط ما انجام شده و کاملا انحصاری می باشد ، در این تابلو ها تعداد زیادی LED نوع اوال بر روی یک تخته پلکسی و یا ام دی اف که با دستگاه برش لیزری طراحی و برش و سوراخکاری شده است سوار می شوند و از پشت با روشهای علمی مختلف سیم کشی و لحیم کاری می شوند و یک تابلو LED در نهایت تشکیل می شود .
حال که تابلو ما ساخته شده است ما نیاز به چشمک زن کردن این تابلو داریم که بصورت ثابت نباشد زیرا در اینصورت جذابیت زیادی نخواهد داشت و برق مصرفی هم بیشتر می شود و فشار بیشتری به آداپتورها وارد می شود ، در زیر عکس یک فلاشر ساده دو کاناله را برای شما قرار داده ایم که با این برد میتوانید تابلو خودتان را چشمک زن کنید
حالا که این برد را به شما معرفی کردیم میخواهیم به شما نحوه کار با آن را هم توضیح دهیم ؛ این بردها انواع مختلفی دارند و از تک کانال گرفته تا 32 کانال نیز موجود هستند در بازار ، منظور از کانال تعداد خروجی است یعنی تعداد تابلو مستقلی که ساخته اید و هر تابلو جدا را باید به یک خروجی مدار متصل کنید ، ما بصورت پیش فرض یک برد دو کانال را به شما معرفی می کنیم که تصویر آن را در زیر این متن میتوانید ببینید .
خب می رسیم به اتصال سیم ها ، در سمت راست ورودی مدار را میتوانید مشاهده کنید که باید یک آداپتور حداقل 2 آمپر واقعی را با رعایت قطبهای مثبت و منفی با آنجا متصل کنید ، دقت داشته باشید که مقدار آمپر بستگی به قدرت برد شما و اینکه تابلو شما چه جریانی میخواهد دارد ، و برای یک تابلو 500 لامپی تقریبا دو آمپر مناسب است ، در سمت راست نیز دو عدد خروجی را مشاهده میکنید که با رعایت قطبهای مثبت و منفی هر یک را به یک تابلو خود متصل کنید .
قطعه قرمز رنگی را که در تصویر مشاهده میکنید دیپ سوییچ نام دارد و با تغییر کلیدهای آن بصورت رندوم میتوانید مدلهای چشمک زنی مختلفی را تجربه کنید ، دو عدد پتانسیومتر نیز در روی برد مشاهده میکنید که یکی برای تنظیم روشنایی تابلو و دیگری برای تنظیم سرعت چشمک زدن تابلو است .
از شما دعوت میکنیم مطلب مرتبط دیگر ما را نیز مطالعه کنید : آموزش ساخت تابلو led
این مطلب برگرفته از پکیج های اموزشی ما است که به صورت ویژه در آنها به شما الکترونیک و تعمیرات را از سطح صفر آموزش داده ایم ، برای دانلود پکیج های ما از سمت راست بالای سایت روی بنرهای مستطیلی کلیک نمایید .
لذت الکترونیک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید : @lezate_electronic
مطالب بسیار ویژه ای در شبکه های مجازی از جمله تلگرام و اینستاگرام و روبیکا انتظار شما را می کشد و کاملا بصورت رایگان در آنجا در خدمتتان هستیم همه روزه !